Τρόποι Πληρωμής - Τρόποι Αποστολής - Επιστροφές

Απο το 2004 σας παρέχουμε τη καλύτερη ποιότητα προϊόντων μοντελισμού από τη παγκόσμια αγορά
Προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι δυνατότητες πληρωμής που παρέχουμε είναι οι εξής:

Με Paypal (Ο λογαριασμός μας είναι: info@rc-models.gr)

Όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλής σελίδα του Paypal και ολοκληρώνετε την πληρωμή σας με τον παγκοσμίως πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής. Με το που ολοκληρώνετε η πληρωμή λαμβάνουμε αυτομάτως την επιβεβαίωση πληρωμής και εκτελούμε άμεσα την παραγγελία σας.

Χρέωση κάρτας ακόμη και χωρίς να έχετε λογαριασμό Paypal, απτο Pay with a credit Card κουμπί ή σας στέλνουμε λινκ για να χρεωσετε τη καρτα σας μεσω Vivapayments

Κατάθεση σε Τράπεζα

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται με Speedex 1 ημέρα στην Αθηνα, 1-2 ημέρες παράδοση σε ολή τη χώρα και κόστος αποστολής 5 ευρώ για μεγάλα δέματα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή.

Γενικοί Όροι Αποστολής & Επιστροφών

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση μεταφοράς. Η παραλαβή απο το καταστημά μας δεν έχει καμμία επιβάρυνση.

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν προβλήμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ , ΒΛΑΒΗ ή ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Rc-Models.gr δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη στην περίπτωση υλικής ζημιάς η κλοπής του προϊόντος οφειλόμενη στις υπηρεσίες μεταφοράς. Σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα πράξουμε οτι είναι δυνατό από την μεριά μας για να αποζημιωθείτε από τους υπαίτιους. Τα δέματα των ταχυμεταφορών είναι ασφαλισμένα. Στην περίπτωση που κακομεταχείριστειτε και καταστρέψετε το προϊόν την ευθύνη φέρετε αποκλειστικά εσείς. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ φροντίστε για την ομαλή λειτουργία του προϊόντος. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την σωστή και ασφαλή λειτουργία του εκάστοτε προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ). Eπιστροφή της αξίας των προϊόντων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το προιόν με κάποιο άλλο ή να σας πιστωθεί το ποσό για μελλοντικές αγορές. Θα πρέπει η συσκευασία του προιόντος να μην έχει ανοιχτεί ή τσαλακωθεί.Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση η προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν από κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά.