Τρόποι Πληρωμής - Τρόποι Αποστολής - Επιστροφές

Απο το 2004 σας παρέχουμε τη καλύτερη ποιότητα προϊόντων μοντελισμού από τη παγκόσμια αγορά
Προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι δυνατότητες πληρωμής που παρέχουμε είναι οι εξής:

Με Paypal (Ο λογαριασμός μας είναι: info@rc-models.gr)

Όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλής σελίδα του Paypal και ολοκληρώνετε την πληρωμή σας με τον παγκοσμίως πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής. Με το που ολοκληρώνετε η πληρωμή λαμβάνουμε αυτομάτως την επιβεβαίωση πληρωμής και εκτελούμε άμεσα την παραγγελία σας.

Με αντικαταβολή

Πληρώνετε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία, στη διεύθυνση που επιθυμείτε.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,
Ο τραπεζικοί λογαριασμοί για κατάθεση είναι:

ALPHA BANK : IBAN: GR2201407880788002310042580
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN: GR7801102050000020571311438
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ : IBAN GR0208700980000000007000000
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΛΙΔΟΡΓΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική η χρεωστική κάρτα χωρίς δυνατότητα δόσεων προς το παρόν
σύντομα θα ειναι διαθέσιμη και η δυνατότητα αυτή

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται με Elta Courier 1 ημέρα στην Αθηνα, 1-2 ημέρες παράδοση σε ολή τη χώρα και κόστος αποστολής 5 ευρώ για μεγάλα δέματα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή.

Γενικοί Όροι Αποστολής & Επιστροφών

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση μεταφοράς. Η παραλαβή απο το καταστημά μας δεν έχει καμμία επιβάρυνση.

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν προβλήμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ , ΒΛΑΒΗ ή ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Rc-Models.gr δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη στην περίπτωση υλικής ζημιάς η κλοπής του προϊόντος οφειλόμενη στις υπηρεσίες μεταφοράς. Σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα πράξουμε οτι είναι δυνατό από την μεριά μας για να αποζημιωθείτε από τους υπαίτιους. Τα δέματα των ταχυμεταφορών είναι ασφαλισμένα. Στην περίπτωση που κακομεταχείριστειτε και καταστρέψετε το προϊόν την ευθύνη φέρετε αποκλειστικά εσείς. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ φροντίστε για την ομαλή λειτουργία του προϊόντος. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την σωστή και ασφαλή λειτουργία του εκάστοτε προϊόντος στο τηλέφωνο 6931.989547

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ). Eπιστροφή της αξίας των προϊόντων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το προιόν με κάποιο άλλο ή να σας πιστωθεί το ποσό για μελλοντικές αγορές. Θα πρέπει η συσκευασία του προιόντος να μην έχει ανοιχτεί ή τσαλακωθεί.Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση η προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν από κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά.